Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přehlídka značky Versace, která se uskutečnila v rámci milánského fashion weeku, byla bez nadsázky hvězdná. Nejenže hostila světové celebrity, ale také na mole byla kumulace hvězd přímo závratná. Donatella Versace totiž povolala supermodelky Carlu Bruni, Claudii Schiffer, Cindy Crawford, Helenu Christensen a Naomi Campbell, aby tak vzdala hold svému před dvaceti lety tragicky zesnulému bratrovi Giannimu. Z první řady vše sledovala i monacká kněžna Charlene.

Ta dorazila ve stříbrných šatech s průstřihy, které potvrdily, že dřívější vrcholová sportovkyně, olympijská plavkyně, je stále ve skvělé formě. Zářivý model doplnila černým koženým křivákem přehozeným přes ramena a stříbrnými sandály na jehlovém podpatku. A vypadala skvěle.

Společnost jí dělal pilot F1 Lewis Hamilton.

Téhož dne kněžna absolvovala přehlídku značky Armani, kde pro změnu usedla vedle neteře návrháře Giorgia Armaniho Roberty a herečky Cate Blanchett.

Reklama

Další články

Načítám