Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když jsou neznámí, touží po tom, aby je aspoň do nějakého dílka někdo obsadil. Jak už si vydobydou ostruhy a dostanou roli, kvůli které je zná celá republika, skoro by chtěli, aby se na to zase zapomnělo. Podobné „schizofrenní“ myšlenky má i populární Ilona Svobodovou (63).

V Ulici je od začátku, tedy dvanáct let, v září začala třináctá řada. „V seriálu jsem inventář, ale teď tam moc nejsem. Čekám, jak se to bude dál vyvíjet. Vždy se střídáme, někdo je tam víc, nebo míň. Teď mám ale před sebou dvě velké role v divadle, tak jsem ráda, že mám trochu volněji. Jsem totiž v šesti divadlech, do sedmého a osmého vstupuji. Je toho docela dost,“ vysvětlila Super.cz Ilona.

Že pro všechny už bude vždy jen tou Jitkou Farskou, ji trochu mrzí. Ale ne nijak přehnaně.

„Natočila jsem tolik věcí, a myslím, že i dobrých, filmů, a všichni znají jenom Ulici. Částečně mi je to líto, ale vlastně jsem ráda, že i v seriálu se něčemu pomohlo a něco se zviditelnilo,“ řekla nám na znovuotevření Divadla Na Perštýně, kterému šéfuje její někdejší manžel Gustav Bubník.

„S ostatními, s kterými jsem se rozešla, nekomunikuju, ale s Gustou jsme se rozvedli skoro před třiceti lety, takže všechny emoce jsou dávno pryč. Vždy jsem měla ráda jeho tatínka (Augustin Bubník, nedávno zesnulá hokejová legenda – pozn. red.) i celou rodinu, celý život se stýkáme. Ostatní musí počkat aspoň dvacet, pětadvacet let,“ směje se herečka, která v divadélku uvidí diváci spolu s Nelou Boudovou a Otmarem Brancuzským v představení Žena, která uvařila svého manžela.

Reklama

Další články

Načítám