Hlavní obsah
Článek

Jay-Z je teď většinu času zaměstnán ve studiu dokončovacími pracemi na svém chystaném albu 4:44. Nyní si našel chvilku na rozhovor, v němž se ale kupodivu rozmluvil o něčem úplně jiném. Tématem se stala britská hvězda Amy Winehouse (†27), která zemřela na předávkování léky a alkoholem 23. července 2011. Tehdy ji našli v jejím domě v Londýně.

Slavný raper a manžel Beyoncé si vzpomněl, jak se o ni hned poprvé, když ji uviděl, zajímal. Tehdy se setkali v jedné newyorské kavárně. O jejích problémech s drogami už věděl.

„Řekla mi, že pro nás píše písně,“ vzpomíná slavný muzikant. „Snaží se mě přimět, abych šla na odvykačku. Nepůjdu!“ svěřila se mu tehdy tmavovlasá zpěvačka. „Co, cože? Musíš jít!“ rozohnil se tehdy Jay-Z. Byla mu sympatická a měl o ni vážně strach. „Zůstaň tu s námi,“ nabídl jí. Autorka hitu Back To Black tehdy odmítla i tuto přátelskou nabídku azylu.

Podle Jay-Z způsobují deprese a závislosti svým obětem sociální stigmata, jež jim potom brání ve vyhledání pomoci, kterou ovšem nutně potřebují. S Amy pracoval na tvorbě remixu k jejímu slavnému hitu Rehab. A ví, o čem mluví, protože shodou okolností spolupracoval i s frontmanem skupiny Linkin Park Chesterem Benningtonem, který letos v červenci spáchal sebevraždu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám