Hlavní obsah
Článek

Kennedy Summers (30) a Khloe Terae (24) jsou skoro jako dvojčata. Nejenže nezapřou vzájemnou podobu, ale obě si vyhlédly i stejnou práci.

Sexy blondýny se prosadily díky pánskému magazínu Playboy, kde se svlékaly, a tak daly vědět o svých nesporných ženských přednostech.

Od té doby si je coby fotomodelky oblíbili i v jiných převážně lechtivějších časopisech a sem tam dostanou nabídku i na focení nějaké pořádně žhavé kampaně.

V Kalifornii nedávno pózovaly pro tamější značku balené vody a výsledek určitě stojí za pozornost. Obě dvě spoře oděné dámy vystavily v plavkách na odiv své ženské zbraně, což v kombinaci se vzájemným tulením vytvořilo opravdu třaskavou směs, která jistě potěší nejedno chtivé pánské oko.

Kennedy Summers má prý modeling jen jako snadný přivýdělek. Ve skutečnosti by se prý v budoucnu ráda stala specialistkou v oboru plastické chirurgie a jednou vlastnila kliniku. To Khloe Terae díky příjmům z fotomodelingu pomáhá dobré věci. Její mladší bratr James je totiž autista a Khloe dělá všechno proto, aby děti s touto diagnózou co nejvíc podpořila.

Reklama

Další články

Načítám