Hlavní obsah
Článek

Představoval se jako homosexuál, ale šeredně se pletl! Hvězda slovenské SuperStar Marcel Berky, který byl u našich velmi konzervativních východních sousedů svou sexualitou mnohým lidem trnem v oku, je teď šokuje ještě víc. Stala se z něj Marcela a těší se, až jí z těla odstraní jistou pro ni už nepotřebnou věc!

„Ještě jako sedmnáctiletý chlapec jsem to, že se mi líbí stejné pohlaví, připisovala homosexualitě. Ale nefungovalo to. Až časem jsem přišla na to, že takhle se to nedá. Na Slovensku si hodně lidí myslí, že jde o vrtoch. Ale nejde. Tohle tělo jsem si nevybrala,“ tvrdí Marcela alias Maci, která již dva roky prochází hormonální léčbou a chystá se pod kudlu, aby přeměnu završila.

Zatímco mnozí ji zatracují, přestože za krizi své identity nemůže, ti nejbližší ji až dojemně podporují.

„Přála bych každému jednomu dítěti na světě, aby mělo takové rodiče. Matka je velmi silný člověk a obdivuju i tátu, jak to vzal. Přece jen je to chlap a narodil se mu syn,“ dodala v rozhovoru pro pořad televize Markíza Reflex Berkyová.

V Česku coby žena vystupuje také jeden z účastníků SuperStar. Ze Štěpána Turka, který proslul v Hvězdné pěchotě s písničkou Stávka dýdžejů, je dnes Olivie Turková.

Před lety podobná věc praskla i na jednoho z účastníků reality show VyVolení. Protože z toho ale tehdy vůbec nebyl nadšený, nebudeme jeho jméno zveřejňovat.

Reklama

Další články

Načítám