Hlavní obsah
Článek

Pro roli zástupkyně důstojníka Ellen Ripleyové, která se snaží spolu s posádkou těžařské kosmické lodi Nostromo přežít v roce 2122 likvidační ataky neznámého monstra mimozemského původu ve filmu Vetřelec, by studio těžko mohlo najít vhodnější kandidátku.

Šlachovitá herečka Sigourney Weaver nikdy nebyla prototypem ikonické hollywoodské krasavice, přesto se dokázala skvěle uplatnit jak v akčních, tak v sexy scénách. A právě tato dvojakost asi stojí za jejím úspěchem.

Není proto fér hodnotit u nyní sedmašedesátileté herečky její sex-appeal nebo to, jak vypadá s make-upem či bez něj. Ani se do toho nebudeme pouštět. Fotografie z posledních dnů ale perfektně zachycují právě její dvojí tvář.

Na červencových snímcích z hotelu Hard Rock v San Diegu, kde se na komiksovém svátku Comic-Con účastnila pod hlavičkou internetové televize Netflix propagace marvelovských The Defenders, je to její pracovní, tím pádem oficiální podoba. Nutno konstatovat, že za ty roky, co je Sigourney slavná, zase příliš velkou změnou neprošla, a pokud se usměje, hádali byste jí tak kolem pětačtyřiceti.

Její pravá tvář, kterou téměř nemáte šanci spatřit, je o poznání jiná. Nikoliv snad starší nebo ošklivější. Zkrátka civilní. Jak můžete vidět třeba na snímku z letiště v Los Angeles. Pokud někam cestuje, prochází téměř nepoznána letištními kontrolami. Takto ji znají jen její blízcí. Je to nenápadná tvář obyčejné Američanky. Pokud se setkáte pohledem, budete možná podvědomě řešit, odkud tu paní znáte. Rozhodně vás v davu ale ničím speciálním nezaujme. Takové jsou její mimikry, které používá k ochraně svého soukromí.

Reklama

Další články

Načítám