Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Farrah Abraham, teprve šestadvacetiletá hvězda reality show Náctileté maminky, jejíž název o účastnicích pořadu už leccos napovídá, přijela na akci v lasvegaském klubu Crazy Horse v outfitu, který nápadně připomínal kostým místních striptérek. Jejím motivem ale nebylo lépe zapadnout mezi vnadný personál podniku, naopak na sebe chtěla co nejvíce upozornit.

Na sobě měla spíše průsvitné prádélko než šaty. Všichni si tak mohli prohlédnout její plastickým chirurgem předělaný nos i modifikovaná ňadra, která si nechala o dvě velikosti zvětšit už v devatenácti letech. Model, v němž na akci dorazila, nechal vyniknout dokonce i jejímu nově upravenému a neutajovanému klínu.

Zřejmě si pomyslíte, že tohle už je vážně za hranou. Máte samozřejmě pravdu. Jenže Farrah to vnímá jinou optikou - i její intimní partie v rozkroku, včetně genitálií, mají totiž nyní za sebou chirurgické omlazení. A logikou této mladé ženy zřejmě bude staré známé 'ukázaná platí'.

Farrah zemřel její partner, s nímž má dnes již osmiletou holčičku Sophii, dva měsíce před porodem. Proto ji také do zmíněné reality show angažovali. Televizní sláva je ale vrtkavá, a tak si tato žena usmyslela, že svůj dojemný příběh musí ještě trochu ochutit, aby v paměti diváků uvízla co nejdéle. Farrah je ale dávno dospělá a za své činy plně zodpovídá. Otázkou zůstává, jestli koření, které k tomu ‘ochucení‘ volí, nebude brzy příliš pikantní pro její malou dceru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám