Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V rodině Kardashianových je opět pořádně živo. Zásluhu na tom nemá žádná z pěti slávychtivých sester, ale jejich otylý bratr Rob.

Když to dal neméně atraktivní člen ostře sledované rodiny dohromady s bývalou striptérkou jménem Blac Chyna (35), příbuzní měli o jeho budoucnost obavy. A ty se teď naplnily. Majitelka ještě většího pozadí než Kim Kardashian si s Robem pořídila dcerku Dream a teď veřejně pere špinavé prádlo.

Vztah Roba a Chyny neměl nikdy perspektivu. Rodiče osmiměsíční holčičky se neustále rozcházeli a udobřovali, ale neměli potřebu se vzájemně urážet. To přišlo až ve chvíli, kdy Blac Chyna sdílela fotky, kde jí v posteli dělal společnost raper Rarri True. Žárlivý Rob jí vrátil úder zveřejněním jejích genitálií.

Spor dvou pseudo celebrit, které si raději dítě neměly nikdy pořizovat, ještě není u konce. Blac Chyna nyní vyhrožuje pomstou. Expartnera chce ponížit zveřejněním domácího erotického videa. Nahý Rob na ní ovšem nebude. Jeho bývalka by ráda ukázala, jak si během jejich poměru užívala s jiným mužem, což pro něj bude ještě větší rána. Společnost prodávající intimní nahrávky známých osobností si už mne ruce. Pokud bude video opravdu zveřejněno, Blac Chyna na něm tratit určitě nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám