Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzali se loni v Itálii, v rodné zemi nevěsty. To už jim na svatbě byl i jejich malý synek, dnes tříletý Maddox. A na plážích města Porto Cervo se německo-ghanský fotbalista Kevin-Prince Boateng a jeho žena, modelka a moderátorka Melissa Satta, objevují pravidelně.

Byl to právě kostel v Porto Cervo, kde si Boateng a Satta dali manželský slib. Vztah k němu má nevěsta značný, ona i její syn v něm byli pokřtěni. Satta právě na Sardinii vyrostla.

„Je nádherná, sexy, chytrá a skvělá v domácnosti a v kuchyni,“ pěje fotbalový záložník ódy na svou ženu. A s tím, že je ‚nádherná a sexy‘, souhlasí i vydavatelé magazínů Maxim a Sports Illustrated, na jejichž stránkách své půvaby předvedla čtenářům. Ve druhém zmíněném byla ‚oděná‘ jen do bodypaintingu. A názor na její krásu nejspíš sdílel i fotbalista Cristiano Ronadlo, který prý Melissu, jak píše Daily Mail, svého času uháněl.

Satta a Boateng spolu začali randit krátce po rozvodu fotbalisty s jeho první ženou, s níž má syna Jermaineho-Prince, na podzim 2011 a zasnoubili se v červenci roku následujícího.

Reklama

Další články

Načítám