Hlavní obsah
Článek

Všichni ho léta znají jako báječného charakterního herce, on si teď ale vyzkouší úplně novou roli! Představitel Kuby z legendárních Krkonošských pohádek Jaroslav Satoranský na stará kolena přijal nabídku muzikanta Tomáše Kympla a zazpívá si na jeho připravované desce.

„Chtěl jsem udělat desku, u které se posluchač pobaví, zamyslí, ale hlavně také zasměje, protože je dnes důvodů k zasmání čím dál méně. K tomuto albu odbíhám mezi fůrou další práce, je to taková srdcovka, která se teď už dostává do závěrečné fáze,“ řekl Super.cz ke svému novému albu Kympl, který nedávno uspěl v mezinárodní skladatelské soutěži.

„Tahle písnička z hereckého prostředí je pestrá a složitá jako sám život. Těším se na výsledek,“ řekl k natáčení s úsměvem Jaroslav Satoranský, který nebude jedinou osobností spolupracující na tomto projektu.

Na desce, která vyjde před letošními Vánoci, uslyšíte také Jiřího Lábuse, Jiřího Korna, Kamila Střihavku, Michaela Kocába nebo nevidomého absolventa pražské konzervatoře Honzu Jareše. A v příštím roce se plánuje vyjet s tímto projektem i na koncerty.

Reklama

Další články

Načítám