Hlavní obsah
Článek

Letošní prázdniny budou pro Alenu Mihulovou (58) poměrně pracovní. Po mega úspěchu filmu Domácí péče jde z role do role a nezastaví se ani během léta. Na letní scéně divadla Ungelt bude hrát s kolegyní Petrou Nesvačilovou v představení Skořápka.

Herečce není ani trošku líto, že nebude pouze odpočívat. „Myslím, že bych stejně celé prázdniny nebyla mimo Prahu, takže budu ráda hrát i tady,” uvedla na tiskové konferenci. Mihulová bude mít zjednodušenou situaci s přesuny do práce, neboť to má ze svého domu na pražském Novém světě na letní scénu Ungeltu jen pár metrů. „Říkala jsem, že budu chodit v papučích a županu,” smála se.

Herečka se objeví na letní scéně na začátku a na konci prázdnin, mezitím bude natáčet film Chvilky s debutující režisérkou Beatou Parkanovou. Stihne prý ale vyrazit s dcerou Karolínou i na dovolenou do Španělska.

„Mezi Valencii a Alicante jsme s dcerou jezdívaly často, protože tam máme přátele. Loni jsme udělaly výjimku, protože jsme chtěly do podle mého nejkrásnější části Španělska - do Andalusie. Tak jsme vyrazily do Malagy,” popisuje herečka. „Mám ráda vedro a moře. Nedovedu si představit, že bych se ale týden jen rožnila na slunci. Proto plánujeme výlety,” říká Alena Mihulová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám