Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Houslový virtuos Jaroslav Svěcený zhubl neskutečných osmnáct kilo díky dělené stravě. A neprospělo mu to jen vizuálně, aby třeba lépe vypadal v novém klipu Libertango, který mu s jeho autorem Martinem Hesem pokřtily slavné kmotřičky.

"Cítím se dobře hlavně na pódiu, to je to nejzásadnější. Můžu jezdit i na náročné šňůry, teď jsem se zrovna vrátil z Indonésie, kde bych měl v tom horku s osmnácti kily navíc docela problém," smál se Svěcený. "Hlavně mě po koncertech nebolí ani nohy, což bylo opravdu nepříjemné. Cítím se daleko lépe, pohyblivější, a tak doufám, že ještě nějaký pátek na tom pódiu budu," dodal.

Tango si prý troufne nejen zahrát, ale už i zatančit. "Už jsem to i párkrát vyzkoušel, protože tango je tanec, který mám fakt rád. Radši ho zahraju, ale když přijde na věc, tak proč ne," překvapil nás houslový virtuos.

Do Argentiny, kde se prý tango zrodilo, také často jezdí. "Tango mají rádi nejen tam, ale třeba i v Chile nebo v Uruguayi, dokonce se štengrují, odkud vlastně tango pochází. Ale ať už pochází odkudkoli, když ho tam hrajete, máte pocit, že jste u jádra. Zážitek je to obrovský a ti lidé to nesmírně spontánně přijímají," pochvaloval si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám