Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Představitel Jakuba Mázla z Ordinace v růžové zahradě Ladislav Ondřej (25) za léta, co ho diváci znají, hodně změnil svůj vzhled! Z roztomilého chlapce s jiskrou v oku, kterého zbožňovaly tisíce puberťaček, je nyní týpek, který možná trochu vypadá, jako by nevyšel z flámů!

Seriálový syn Petra Rychlého se objevil na poučné akci Trapas nepřežiju, během níž známé osobnosti učí žáky základních škol v královéhradeckém regionu zábavnou formou etiketě a slušnému chování.

Ondřej už od začátku bohužel nešel moc příkladem. Na své vystoupení totiž dorazil s obrovským zpožděním, představení muselo být posunuto.

„Dal jsem si budíka na půl páté ráno, ale prostě jsem ho neslyšel. Snad mě žáci omluví. Už se mi to nestane,“ omlouval se Láďa, který se opravdu kál. Že by se zapomněl večer v jednom z klubů, do nichž prý minimálně dřív chodil pařit? Nebo opravdu jen klasicky zaspal?

Herec na akci vystoupil společně s Míšou Dolinovou a při focení pak ukázali dvanáct zábavných poloh.

Během fotografování pak vyniklo, jak Ondřej trochu zmužněl, přibyla mu ale i malá druhá brada a vypadá prostě naživo trošku jinak než v televizi.

I přes zpoždění a možná i částečně nemilé překvapení pro obdivovatelky je nakonec potěšil, když po představení společně s Annou Slováčkovou, Pavlem Calltou, Nelly Řehořovou a dalšími uspořádal autogramiádu. Zrovna u jeho stolku bylo pořádně narváno!

Reklama

Další články

Načítám