Hlavní obsah
Článek

Kromě Nely Slovákové se v hříšné reality show plné intimního sbližování proslavila také Zuzana Plačková, která si po soutěži nechala zvětšit už tak bujná prsa na mega velikost. Místo ňader teď ale zdůrazňuje svou štíhlejší postavu.

Prostořeká Slovenka v Hotelu Paradise mluvila jako dlaždič a kromě bujného dekoltu byly jejím poznávacím znamením odbarvené vlasy. Zuzana se na Slovensku dále zviditelnila reality show Nákupné maniačky a honosnou svatbou, na niž oblékla nevkusné růžové šaty.

V Česku je už Plačková naprosto neznámým jménem, ve své vlasti se však občas dostane do médií zmínkou o plastických úpravách. Kromě prsou si totiž nechala vylepšit i obličej. Zuzana se nedávno objevila v nákupním centru, kde byla k nepoznání. Nejenže je z ní bruneta, ale také výrazně zhubla.

Zuzana na svém profilu na sociální síti zdůrazňuje přísný jídelníček a pravidelné cvičení. Postavu si formuje po vzoru amerických celebrit, jejichž virtuální popularitě by se chtěla přiblížit. Společně s vlasy Plačková změnila i šatník. Dříve svá prsa vystavovala v outftech s obřími výstřihy, teď je skrývá pod vrstvou oblečení. Hubnutí si ale vybralo i nežádoucí daň. Zuzana zestárla a na svých 25 let rozhodně nevypadá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám