Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Pavel Liška (45) je celkem trojnásobným tatínkem. Jeho partnerka Bára Poláková (33) mu před měsícem přivedla na svět dceru, jejíž jméno pyšní rodiče zatím neprozradili.

Doma mají ještě holčičku s netradičním jménem Ronja (1,5). Zatímco mrňatům může oblíbený herec zatím jen roztomile žvatlat různé dětské říkanky, s nejstarším potomkem Šimonem už si coby pyšný otec může pokecat i o chlapských záležitostech.

Jedenáctiletého syna má Liška z manželství s herečkou Kristýnou Bokovou. Šimon otce doprovodil na premiéru rodinné komedie Špunti na vodě, kde Liška hraje rozverného tatínka, jenž s kamarády a dětmi vyrazí na vodu.

Usměvavý klučina jde do podoby spíš své mamince, ale i s tátou má spousty společných rysů. Ve vodácké komedii ve stylu S tebou mě baví svět by možná z fleku mohl hrát Liškova syna. Zatím ale zůstal hlavně synem skutečným a tátovi do hereckého řemesla zatím nefušuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám