Hlavní obsah
Článek

Manželství modelky a kulturistky Jodie Marsh (45) a Jamese Placida trvalo pouhých osm měsíců (od srpna 2015), rozvodová bitva se vlekla celý dlouhý rok. Včera se ale Marsh dočkala a na Instagram mohla napsat: „Jupííííí, nejlepší den mého života!! Jsem oficiálně rozvedená!!!“ O radosti z ukončení manželství nemůže být pochyb, slavila běháním po zahradě jen v botách.

„Jsem znovuzrozená. Konečně volná. Jsem nejšťastnější, co jsem kdy byla,“ psala dál Jodie a všem, kteří žijí v nefungujících vztazích, poradila, aby je ukončili, nebáli se a žili život jen podle sebe. „Nikdy víc se naivně nenechám napálit. Jen já vím, kdo jsem a co chci. Byla to cenná lekce. Nedělejte stejnou chybu. Neříkám, abyste nevěřili v lásku, ale nenechte si namluvit, že vaše štěstí závisí na jiných, a nevěřte všemu, co lidi říkají. Pokud máte pocit, že něco není stoprocentní, tak pravděpodobně není,“ napsala modelka s poznámkou, že dnes (tedy včera) to byl přesně rok, co bývalého manžela vykopla z domu a vyměnila zámky.

Rozvodová bitva to byla dost ostrá a dospěla i do fáze, kdy byla Marsh v říjnu zadržena a obviněna z obtěžování exmanžela kvůli textovkám, v nichž ho žádala o navrácení peněz, které údajně dlužil jejímu otci. Obvinění z obtěžování odmítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám