Hlavní obsah
Článek

Herečka Martina Randová se divákům Ordinace v růžové zahradě do paměti zapsala jako uklízečka s prořízlou pusou a výrazným módním (ne)vkusem. S tím je teď konec. Ruku v ruce s milióny, které seriálová Heluš zdědila, jde její nová vizáž. „Když jsem se dozvěděla, že z Heluš bude krasavice, říkala jsem si ‚Panebože, jak to udělají? Jak z Randové chtějí udělat krasavici, to asi nepůjde,‘ ” smála se Randová před zásahem profesionálů.

Jak proměna probíhala, povyprávěla její tvůrkyně, maskérka Adriana Bartošová. „Nejprve jsme Martině vlasy zesvětlili, to muselo proběhnout nadvakrát, protože měla původně velmi tmavou barvu. Byl to docela náročný proces, ale podařilo se dosáhnout odstínu, který jsme potřebovali. Následně jsme herečce vlasy zahustili a prodloužili. Důležitou roli hraje i líčení, vyzkoušeli jsme několik variant a zůstali jsme u přirozeného líčení, díky kterému nezestárne. Měli jsme představu moderní přitažlivé ženy a chtěli jsme šokovat. Myslím, že se to povedlo,“ je spokojená.

Jelikož se tedy nejedná o paruku, herečka si na nový vzhled musela zvykat i v reálu. A přinesl jí prý i jistá pracovní úskalí. „Takhle dlouhé vlasy jsem snad nikdy neměla. Ale zvykla jsem si. Paradoxně je teď pro mě ale mnohem těžší Heluš hrát, protože ona se změnila jen zvenku, ale uvnitř je to pořád ta stará vypočítavá Heluš. Jako ošklivé se mi ta její ošklivá povaha hrála mnohem líp, teď se musím hlídat, abych nebyla zbytečně milá,” prozradila.

Kromě péče vizážistek si na vlastní kůži vyzkoušela i luxusní módu. Šaty na fotce jsou od návrháře Oscara de la Renty v hodnotě téměř 200 tisíc. „Když mi řekli, kolik ty šaty stály, šly na mě mdloby. V životě jsem na sobě neměla nic tak drahého. Ale jsou krásné a cítím se v nich opravdu báječně,” dodala Randová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám