Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) nás tedy všechny pořádně překvapil a zdá se, že vztah se sportovně založenou Monikou Koblížkovou mu vyloženě svědčí! Leoše, který býval takové vyžle, že i babička o něm mluvila coby o kulturistovi z Mauthausenu, nejdřív naučila běhat a teď si po jejím nakopnutí v naprostém utajení bez PR humbuku vypracoval i slušnou postavu. Mrkněte na fotky!

Bývaly doby, kdy holky balil na svou ukecanost a nikdy by si nepomyslel, že by v životě mohl udivovat svou postavou. Ale jak už to u něj tak bývá (veřejně to ukázal u tance ve StarDance, stejně tvrdohlavě se výborně naučil i anglicky), nadchl se pro zpevňování svého těla, zakousl se jako pitbul a už nepustil.

Výsledkem jsou fotky, které ho vynesly až na titulku celosvětově uznávaného časopisu.

„Říkal jsem si: ‚Nepotřebuju přece svaly. Je to přece laciné, prvoplánové a trapné. Někde se potit a trápit, abych si pak všude sundával triko. Abych při průchodu kolem zrcadla zatínal svaly. Smál jsem se tomu světu. Přišel mi komický.‘ Já nejsem, nejsem, nejsem, nejsem svalnatej, ale taky nejsem, nejsem, nejsem, ženatej, vždycky jsem byl tak nějak hubenej, buď mojí láskou, buď mou nej,“ svěřil se v úvodníku Elle Man.

K rozhodnutí, aby se sebou začal něco dělat, bylo blízko od chvíle, kdy se mu přítelkyně začala vysmívat. „‚Takže ty máš ouška,‘ má holka mě drží za bradavky. ‚Co?‘ vyhrknu. ‚No prsa jak dvanáctiletá holka,‘ dodává. Kroutím hlavou, myslím si, že vypadám pořád dobře. ‚No, je ti 40 a teď to tedy bude pokračovat tímhle směrem?‘ ptá se. ‚A dost!‘ odpovím. Jednou v životě to chci zažít,“ vzpomíná na okamžiky, které rozhodly, že se do údržby svého těla pustil s vervou.

Říká, že nikdy neměl žádný sval, místo toho jen bramborovou kaši. Teď se ale klidně může praštit do břicha a nic se neklepe. Dokonce si napekl i buchty.

„Mám za sebou třiasedmdesát tréninků,“ napsal nám pak na vysvětlenou Leoš s tím, že ho cvičení začalo bavit.

To tedy pořádně překvapil a fanynky ho nyní asi budou mít rády z více důvodů než dosud!

Reklama

Další články

Načítám