Hlavní obsah
Článek

Nemá za sebou právě veselé měsíce, ale teď už se zase dívá do budoucnosti! Řeč je o Janu Onderovi, se kterým se na začátku roku rozešla po osmi letech vztahu jeho přítelkyně i taneční partnerka Lucie Hunčárová, s níž si navíc krátce před tím pořídil společné hnízdečko v Praze.

Ač Lucie zpočátku tvrdila, že v tom není nikdo třetí, před pár dny konečně kápla božskou a svůj vztah s italským kuchařem Ridim otevřeně přiznala. Honza o celé záležitosti musel moc dobře vědět od začátku, ale zachoval dekorum a mlčel.

„Oběma jim přeju hodně štěstí. Nebylo to pro mě jednoduché období. S tou svou bolestí jsem se ale musel nějak vyrovnat. Nad vodou mě držela především práce,“ přiznal otevřeně Onder, který se právě v době, kdy vrcholila jeho partnerská krize, objevil poprvé v životě na divadelních prknech.

Vidět ho totiž můžete v představení legendární Ypsylonky Varieté Freda A. „Oslovil mě přímo Jan Schmid. K představení jsem vytvořil choreografii, ale také v něm hraju, tančím, a dokonce i zpívám jednu písničku, kterou kdysi zpíval Fred Astair,“ pochlubil se Super.cz Honza.

Ten si své nové působiště nemůže vynachválit. „V divadle je bezvadná parta. Je mi tam dobře. Premiéru jsme měli 12. ledna. Přijďte se podívat,“ uzavřel muž, kterého mají všichni neodmyslitelně spojeného především s populární taneční soutěží StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám