Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř šest let trvala láska herce Deva Petela (26) a jeho půvabné kolegyně z Milionáře z chatrče Freidy Pinto (32). Romance mezi hlavními hrdiny filmu z drsného prostředí indických slumů se od kamery přesunula i do jejich soukromí, ale vášeň nakonec před dvěma lety přeci jen vyprchala a pár šel od sebe. To už je dnes ale dávno zapomenuto a oba herci už mají po svém boku partnera jiného...

Zatímco Pinto už od loňska randí s Ronniem Bacardim, novou přítelkyní šestadvacetiletého Patela, který na sebe poslední dobou upozornil především filmem Lion a následnou nominací na Oscara, je australská herečka Tilda Cobham-Hervey.

Teprve dvaadvacetiletá rodačka z Adelaide svůj talent poprvé předvedla ve snímku 52 úterků, dále pak v thrilleru One Eyed Girl, rodinném Girl Asleep či v seriálech The Ketterinf Incident a Barracuda. S držitelem ceny BAFTA se v pondělí procházela ruku v ruce po Los Angeles a oba se i po hercově neproměněné oscarové nominaci zdáli být ve skvělé náladě. Navíc je jasné, že už došlo i na seznámení s Patelovou maminkou Anitou, jelikož i ta se k páru posléze připojila.

Reklama

Další články

Načítám