Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s Ivou Frühlingovou setkali u příležitosti vydání její nové knihy Terapie v noci, se zpěvačkou, která je matkou dvouapůlletého syna, jsme probrali to, jak zvládá mateřství. Přiznává, že to pro ni nebylo lehké.

"Připravit se na to nedá. Můj chlapeček je samozřejmě nejúžasnější na světě, ale péče o dítě je stresující. Nespíte, máte týden mastné vlasy, nestíháte ani sprchu. Přicházejí nové emoce, odpovědnost, strach. Je to opravdu velký záhul. Je mi docela líto, že se o tom nemluví, je to takové společenské tabu. Platí to, že když jsem maminka, tak se mám mít úžasně a všem to říkat," svěřila Super.cz Iva.

"Od dvou let dál už je to s dítětem jednodušší, aspoň já mám takovou zkušenost. Teď už je to parťák a jsou to samé hezké chvilky a ty špatné se hodně rychle zapomenou," dodala jedním dechem Frühlingová, která si občas bere na výpomoc chůvu, protože její i manželovi rodiče nežijí v Praze. Druhé dítě ovšem rozhodně hned tak neplánuje. "Chcete mě zabít?" vyděsila se, jen jsme jí otázku položili.

I když už s modelingem nemá podle svých slov dávno nic společného, aktivně se mu věnovala od svých čtrnácti do šestnácti let, figuru má zase takovou, jakou mívala v těch dobách. "Takovou dietu, jakou jsem držela, znají asi všechny maminky. Stres, nemám čas jíst, co začnu jíst, tak malý chce, tak to nemůžu jíst," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám