Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes slaví teprve 21. narozeniny a patří k největším modelingovým talentům současnosti. Řeč je o Taylor Hill, o které nejspíš v budoucnu ještě hodně uslyšíme.

Talent v ní vycítil fotograf a lovec talentů Jim Jordan, když ji před víc jak šesti lety potkal v městečku Granby v Coloradu. O dva roky později už fotila do katalogu spodního prádla Intimissimi nebo kampaň pro Forever 21. V roce 2014 pak následovalo H&M a přehlídka Victoria´s Secret. Dnes se Hill řadí k jejím andílkům. Loni také byla představena jako tvář značky Lancôme.

Všude plno jí bylo během nedávného týdne módy v New Yorku, kde předváděla například pro Michaela Korse, Ralpha Laurena, Annu Sui či Versace. Na jejím Instagramu sdílená momentka s jedním z nejslavnějších fotografů na světě Mariem Testinem o jejích úspěších a stoupající hvězdě také dost napoví. Dalšímu slavnému fotografovi - Bruci Weberovi - zase pózovala nedávno pro kampaň Davida Yurmana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám