Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, těžkými depresemi pronásledovaná vdova po country králi Jiřím Brabcovi Šárka Rezková prakticky denně balancuje mezi životem a smrtí. Tak těžké stavy zažívá a nebýt synů, bůh ví, zda by svou psychickou nemoc zvládla. Aby se její stav aspoň na chvíli zlepšil, podstupuje elektrošoky.

Rezková trpí maniodepresí, bipolární afektivní poruchou. A kvůli ní se i pravidelně vrací z Holandska, kde žije.

Našla polosoukromou kliniku na Moravě, kde ji léčí i za pomoci elektrošoků.

„Jsou tam naprosto skvělí. V životě bych se už nikdy nešla léčit do Prahy. Zažila jsem, jakým způsobem se tam na pacientech zkouší léky, jak se k lidem chovají s despektem. Musela jsem okamžitě odejít. A to bylo zařízení, které má nově jeden velmi respektovaný psychiatr,“ řekla Super.cz Šárka, která přes těžkou nemoc intenzivně pracuje. Prý kvůli nemoci nemusí rušit žádné své závazky.

„Umím se strašně krýt. Dokážu nasadit obličej, z něhož nikdo nepozná, jak mi ve skutečnosti je. I díky tomu zvládám pracovat na plné obrátky. V tom jsem naprostý profík. Jsou měsíce, kdy to ale nejde,“ přiznává.

Přestože ví, že se nemoci nikdy nezbaví, snaží se stále přijít na způsob, který by jí pomohl na delší dobu. „Zaplaťpánbůh za dnešní medikaci. Umí zázraky. Dříve se museli spoléhat třeba jen na ty elektrošoky. Dodnes ale vlastně jen zkouší, jaký konkrétní koktejl léků člověku pomůže. I pro mě určitě existuje něco, co by mi dalo radost do života na delší dobu. Kdybych věděla, že by mi pomohl zásah do hlavy, kdyby mi doktoři mohli přidat serotonin, hormon štěstí, který by tam navíc vydržel už navždy, jdu do toho okamžitě,“ dodala zpěvačka.

Tu nad vodou drží přítel, synové a práce a nevzdala to, ani když ji vrátila o několik let zpátky loňská nebezpečná autonehoda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám