Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je opravdový úlovek! Herec Dominic Monaghan na sociální síti sdílel snímek, který se stal senzací. Sešlo se na něm totiž rovnou pět z devíti členů Společenstva Prstenu z filmové adaptace legendárního díla spisovatele J.R.R. Tolkiena.

První díl z kultovní trilogie Pán Prstenů, která posbírala celkem 17 Oscarů, dorazil do českých kin před 15 lety. Filmy o putování Froda Pytlíka a jeho přátel do Mordoru se staly diváckými hity a celosvětově utržily téměř tři miliardy amerických dolarů. Náročné natáčení, které probíhalo v režii Petera Jacksona na Novém Zélandu, herce tak stmelilo, že jsou dodnes dobrými přáteli.

Dominik Monaghan alias Smíšek si dal dostaveníčko nejen se svými hobitími parťáky Elijahem Woodem (Frodo) a Billym Boydem (Pipin), ale na společnou večeři s nimi zašli i Orlando Bloom (Legolas) a Viggo Mortensen (Aragorn). Ke kompletnímu Společenstvu Prstenu tak chyběli jen Sam, Gimli, Boromir a Gandalf. Herecká sestava spolu zavzpomínala na scénu, kdy v Pánovi prstenů čelila útoku skřetů, a zaujala bojovou formaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám