Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá brazilská modelka a televizní moderátorka Luciana Gimenez před lety nechvalně proslula rozvrácením manželství Micka Jaggera a Jerry Hall. Krátce nato, co testy DNA potvrdily, že je frontman Rolling Stones otcem jejího syna Lucase, se totiž manželství Hall a Jaggera rozpadlo.

Luciana jako správná Brazilka zbožňuje tanec a karneval v Riu si tak nikdy nenechá ujít. Často je zároveň součástí průvodu a tančí se školami samby. Podívejte, jak tentokrát rozvlnila tělo s tanečníky ze slavné skupiny Grande Rio...

Luciany jako by se přibývající roky netýkaly, stále je totiž štíhlá a pružná jako proutek. Její pohybové nadání mohli ocenit diváci největší karnevalové slavnosti roku v pondělí, kdy se jim představila v minimalistických šatech z třásní a sexy sandálcích s pásky okolo lýtek.

Kromě dnes již sedmnáctiletého Lucase je Gimenez maminkou ještě téměř šestiletého syna Lorenza Gabriela, kterého má se svým manželem Marcelem de Carvalhem, vlastníkem brazilské televize RedeTV!

Reklama

Další články

Načítám