Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera zpěváka Phila Collinse a herečky Jill Tavelman (pár se rozvedl v roce 1996), rovněž herečka Lily Collins (27), se nedávno přiznala, že jako teenagerka trpěla poruchou příjmu potravy. Vzpomínku na problémy v dospívání na světlo vytáhla v souvislosti s rolí ve filmu To the Bone, v němž hraje - anorektičku. Paradoxně tak pro roli musela opět hubnout, tentokrát ale pod dozorem nutriční specialistky. Bála se, že sama by k anorexii opět sklouzla. Tuto svou zkušenost zařadila i do loni sepsané a nedávno vydané knihy s názvem Unfiltered.

Proč vlastně roli, z níž měla obavu, přijala? „Kapitolu o svých zkušenostech jsem napsala týden předtím, než se mi do ruky dostal scénář Marti (scenáristka a režisérka To the Bone Marti Noxon měla v mládí také problémy s jídlem - pozn.). Jako by mi to vesmír seslal, aby mi pomohl čelit strachu, který jsem měla,“ uvedla Lily.

Jak již bylo řečeno, byla během přípravy na roli pod dozorem, postava Ellen se jí tak pod kůži snad nedostala. Co rozhodně ano, jsou svaly, hlavně její břicho je ve skvělé formě. Fotografové ji zvěčnili v Beverly Hills právě při odchodu z posilovny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám