Hlavní obsah
Článek

Tato atraktivní dáma, nápadně se podobající americké herečce Susan Sarandon, patří mezi největší moderátorské hvězdy ve Velké Británii. Carol Vorderman například od roku 1982 celých 26 let uváděla na stanici Channel 4 oblíbenou soutěž Countdown. Popularitu si získala ale i díky pořadům Lorraine, Better Homes, Loose Woman a mnoha dalším. Na středečním udílení televizních cen v Londýně tak nemohla chybět.

K příležitosti blýsknout se v prostorách londýnské O2 Areny na předávání National Television Awards moderátorka využila třpytivé zlaté róby, kopírující její stále udržovanou postavu. O pozornost si ovšem říkal hlavně její výstřih, který je na šestapadesát let vskutku mimořádný.

Vorderman byla dvakrát vdaná. První manželství s ragbyovým hráčem Christopherem Matherem ovšem vydrželo pouhý rok. Z toho druhého s Patrickem Kingem vzešli dcera Katie (23) a syn Cameron (19). V roce 2000 se ale rozvedli a moderátorka si začala se sloupkařem Daily Mailu Desem Kellym. Vztah trval šest let.

Moderátorka nyní žije v jednom domě s matkou, svými dvěma dětmi a nejlepší přítelkyní Mandy a jejími dvěma dospívajícími syny. Vorderman o tomto soužití mluví jako o komunitě, odkud se neustále ozývá smích a spousta rámusu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám