Hlavní obsah
Článek

Ze seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 je diváci znají spíš jako zakřiknuté holky, stydlivky. Představitelky Venduly z pekařství a zdravotní sestřičky Lady, Anežka Rusevová (31) a Hana Kusnjerová (31) jsou však v reálu zcela jiného ražení, než jaké jim předepisují scénáře. Na tréninku pole dance, neboli tance u tyče, byste je ale možná nečekali…

Trénovat pole dance herečky chodí spolu a shodují se, že je to pořádný záběr pro celé tělo. „Odcházíme s nohama plnýma modřin,“ smála se Hanka s tím, že ani úrazy se jim bohužel nevyhnuly. „Já jsem si po prvním tréninku hnula se zády, spáleniny jsou standard,“ vypráví půvabná blondýnka a její tmavovlasá kamarádka přizvukuje: „Bolí to strašně, ale jinak je to skvělý a naše trenérka je báječná,“ říká Anežka.

Pole dance obě začaly trénovat minulý rok, nyní už zvládají i ty nejnáročnější prvky. „Dříve jsem dělala moderní gymnastiku, tak jsem se snažila se rozpomenout,“ dodává Anežka v reportáži pro sobotní Volejte Novu s tím, že k tyči je dokopal jejich kolega herec Radim Fiala. Ten totiž produkuje divadelní představení The Naked Truth – Odhalená pravda, které se celé odehrává právě na tyči.

Reklama

Další články

Načítám