Hlavní obsah
Článek

Je to už téměř tři a půl roku, co Halina Pawlowská (69) přišla o svého manžela Zdeňka (†60). Od té doby oblíbená spisovatelka napsala hned několik knih, v jedné z nich se vyrovnává s odchodem životního partnera, v té poslední s názvem Tři metry vášně vtipně rozebírá svůj šatník.

„Bolest nepřebolí, když vám někdo odejde ze života, tak tam prostě není, to místo se zaplnit nedá a je to prázdný,” povzdechla si během našeho posledního setkání Halina, která dále uvedla: „Když jsem byla malá a byla jsem jedináček se starými rodiči, tak jsem se bála, že mi umřou a já budu sama. Stalo se, umřeli mi a pak mi umřel manžel. Je to těžké, ale mám děti, se kterými bydlím, což je super.”

Spisovatelka, moderátorka a nyní také seriálová herečka se ale netěší pouze ze společnosti svých potomků, ale je také spokojeně zadaná. „Mám přítele, žiju dál,” řekla Halina Pawlowská. „Takové ty okamžiky, kdy jsem nejvíc svá, jsou ty, když píšu a najednou mám pocit, že se to povedlo. Tak mě to strašně baví, to je vlastně ono.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám