Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Slovensku byla už dávno známá, u nás jsme ji ale zaznamenali až díky roli nevěrné manželky, bývalé královny krásy, v seriálu Sanitka 2. Diváci kanálu HBO pak Janu Kolesárovou sledovali v dalším seriálu české provenience, v Až po uši Jana Hřebejka, kde si zahrála lesbickou masérku.

Posledním seriálovým počinem pak byl Polda v hlavní roli s Davidem Matáskem na TV Prima, kde si uhrančivá bruneta zahrála pro změnu policejní psycholožku. Sedmatřicetiletou herečku si oblíbil i filmový režisér Tomáš Svoboda, jenž už ji obsadil, i když do menších rolí, do svých dvou letošních komedií.

První byla letní Jak se zbavit nevěsty, před týdnem pak přišel do kin snímek Manžel na hodinu. V něm si Jana Kolesárová zahrála roli cikánské věštkyně, která předpovídá budoucnost Zdeně Studenkové. A styling tajemné cikánky herečce dokonale sedl, jak se můžete přesvědčit na našich snímcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám