Hlavní obsah
Článek

Lyžař Ondřej Bank skončil ve StarDance na stříbrné pozici. Ve finále předvedl i svoji královskou disciplínu - jízdu na lyžích. Na taneční parket doslova přiletěl po schodech na sjezdovkách. "Poprvé v životě jsem sjížděl schody. Tyhle blbosti jsem nikdy moc nedělal," řekl Super.cz Bank.

Svoje lyže si na schodech neničil. "Svoje bych si samozřejmě nevzal, jsou to lyže bráchy. Boty jsou taky jeho, trošku jsme je zničili. On s nimi teď pojede zase někam na závody. Půjčil mi je, chová se k nim podobně jako já tady. Snad je to v pohodě," smál se Bank pár minut po skončení finále StarDance.

"Obával jsem se už, že budeme první. To už by bylo moc," usmíval se. Během všech kol mu nosilo štěstí, že měl každou ponožku jinou. Finále nebylo výjimkou. "Dostal jsem ponožku od Kristýny Leichtové," prozradil.

Nyní ho čeká odpočinek. "Každý díl pro mě bylo lehký utrpení, vůbec jsem nevěděl, co se to děje. Zvláštní směsice negativních i pozitivních pocitů. Ke konci trochu únavy, vyčerpání. Chvíli nebudu dělat nic, budu mít čas na rodinku, vozit děti do školy," dodal.

Reklama

Další články

Načítám