Hlavní obsah
Článek

Už počtvrté se v Bratislavě uskutečnil benefiční galavečer Fashion Sparkling Charity Night, na kterém kromě slovenských hvězd zářily i krásky známé z Čech. Kromě České Miss World 2016 Natálie Kotkové na filantropickém večeru poutala pozornost i sexy zrzka Lenka Vacvalová (34).

Slovenka domestikovaná v Čechách nakráčela do historických prostor budovy Slovenské filharmonie v zlaté róbě od Jany Pištějové, která zcela odhalovala její alabastrová záda. Model byl tvořený transparentní látkou, která byla posetá kameny a pod níž prosvítalo body. Zezadu to vypadalo, jako by moderátorka oblékla pod šaty bombarďáčky s vysoko posazeným pasem.

„Večer byl krásný, je to opravdu špičková společenská akce na Slovensku. Dokonce tam nedorazil nikdo bez předepsaného black tie, což je už dnes celkem výjimečné,” komentovala akci Vacvalová.

Celý večer nebyl pouze o pozlátku, ale měl i hlubší smysl. Během něj se podařilo vybrat ve prospěch dobročinného projektu Biela pastelka téměř 37 tisíc eur, což je v přepočtu přes jeden milión korun.

Reklama

Další články

Načítám