Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelky, nahota, kult mládí... Ničeho z toho se v novém kalendáři Pirelli na rok 2017 nedočkáte. Pocty nafotit snímky na nastávající ročník se tentokrát dostalo Peteru Lindbergovi, který pojal celý koncept kalendáře s dlouholetou tradicí jinak. Prostor tentokrát ponechal přirozené kráse a jako objekty si vybral slavné hollywoodské tváře zralého věku.

„V době, kdy mají ženy představovat mládí a perfektnost, si myslím, že je důležité připomenout každému, že krása je něco jiného,“ vysvětluje Lindberg své střídmé černobílé pojetí kalendáře. Pro rok 2017 se tak jeho hrdí majitelé budou smět pokochat pohledem na takové hollywoodské hvězdy, jako jsou Nicole Kidman (49), Uma Thurman (46), Julianne Moore (56), Robin Wright (50), Kate Winslet (41), Helen Mirren (71) či Charlotte Rampling (70).

Nejslavnější kalendář v posledních letech prošel hned několika změnami. Ročník 2015 se nesl v duchu latexu a na jeho stránkách se ještě objevila nahota, průlomem se stalo pózování plus-size modelky Candice Huffine. Kalendář 2016 pak pod taktovkou Annie Leibovitz představil krásu především jako ženskou sílu, a to jak fyzickou, tak jako sílu ženského charakteru, vtipu či emancipace. Hlavními osobnostmi se staly Serena Williams, Amy Schumer nebo Patti Smith.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám