Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve velmi krátké době se z poměrně neznámého, spíše divadelního herce stal hvězdou první velikosti, kterou znají lidé i v nejzapadlejších vesnicích. Jan Cina (36) je za svůj úspěch vděčný.

„Pořád si to asi ještě neuvědomuji, ale jsem za to rád. Zároveň se snažím mít na mysli, že všechno je pomíjivé. Ale snažím si to užívat a využívat toho, jak můžu. Spojuji se třeba s charitativními organizacemi,” říká sympatický herec.

Působení v seriálech Já, Mattoni a Semestr, nastudování divadelní adaptace Šíleně smutná princezna a hlavně působení v soutěži Tvoje tvář má známý hlas dalo herci zabrat. „Pořád mi dojíždí nějaká únava a asi až o Vánocích si uvědomím, co všechno jsem prožil,” svěřil se nám sympatický umělec těsně předtím, než odmoderoval finálový večer Czechoslovak TopModel.

Je známo, že Honza žije řadu let ve vztahu s hereckým kolegou Petrem Vančurou. Nabízí se otázka, jestli na sebe herci občas nežárlí. „Lehce to tam je, ale velmi často se to mění. Vlastně je někdy spíš člověk rád za klid. Spíš se ale vzájemně podporujeme,” říká Cina a jedním dechem dodává: „Jelikož jsme na volné noze, tak nikdy nevíme, co nás za měsíc dva čeká.”

Reklama

Další články

Načítám