Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Roky v sobě Evan Rachel Wood (29) nosila bolestivé tajemství, jehož se rozhodla zbavit, aby podpořila ženy se stejnou zkušeností. Herečka se dokonce dvakrát dostala do situace, kdy byla pod nátlakem donucena k sexu.

Bývalá snoubenka démonického zpěváka Marilyna Mansona se k odvážnému kroku rozhodla poté, co si Američané jako svého nového prezidenta zvolili Donalda Trumpa. Kontroverzní politik je totiž znám svou neúctou k ženám a Evan Rachel Wood se obává, že by jeho chování mohlo inspirovat další muže k tomu, aby se násilím dožadovali uspokojení.

„Jako spousta jiných žen si to ponížení nesmím nechat jen pro sebe. Nerada bych byla osočována z toho, že se na sebe snažím strhnout pozornost. Tady jde o víc. Žijeme v době, kdy musíme přestat mlčet,“ napsala ve své zpovědi herečka z filmů Třináctka, Across the Universe a Wrestler či seriálu True Blood: Pravá krev.

Evan Rachel Wood byla v minulosti dvakrát znásilněna a ví tak, že v USA nejde o žádný ojedinělý jev. „Jsem naživu, jsem šťastná, jsem silná, ale pořád nejsem OK. Stalo se to před mnoha lety a rozhodně to nebyla moje vina“ podělila se o své zkušenosti herečka, která dokonce pomýšlela na sebevraždu.

Reklama

Další články

Načítám