Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Honza Musil se ve svých skoro 50 letech potřetí oženil, se svým o 23 let mladším partnerem Jakubem sdílí druhé příjmení Gareth na důkaz pevnosti jejich nedávno registrovaného vztahu. Teď otevřeně promluvil o svém vztahu k ženám. Jeho postelí prošly čtyři!

„V patnácti jsem začal. Jedna byla platonická. Jinak pak byly takový ty sexuálně aktivní, tak ty byly čtyři,“ prozradil Musil, který se už v sedmnácti letech oženil. Jeho přítelkyně Iveta byla již v sedmém měsíci a tak museli mladý pár dokonce zplnoletnit. V tu dobu Honzu vůbec nenapadlo, že je gay. Teprve vojna, čistě mužské prostředí, napovědělo.

Tři roky ještě trvalo, než Honza potkal svého prvního přítele a utvrdil se ve své orientaci.

Manželství skončilo, ale nahradilo ho dodnes trvající vzácné přátelství. „V tom momentu jsme s Ivetou začali plánovat náš život, jak bude vypadat potom, a Iveta mi říkala, protože to už měla malá tři a půl roku, že jsme chtěli vždycky dvě děti a že na tom trvá, byť jsem takový, jaký jsem. Takže Veronika je vlastně cílený, plánovaný dítě, do rodiny, kde tatínek je gay,“ prozradil Musil primáckému TopStar magazínu v reportáži, která poběží ve čtvrtek.

„V tomto Ivetu hrozně obdivuju, to není obdiv na mé straně, to je prostě její svatozář, za kterou ji fakt budu milovat do konce života,“ dodal Musil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám