Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doping sice prý nepotřebuje, ale teď si zpěvák Jiří Zonyga hrábl na dno svých sil. Zkouší muzikál Ples upírů, v němž si od 12. února v pražské GoJa Music Hall zahraje, vedle toho musel na poslední chvíli naskočit jako alternace Pepy Vojtka do dalšího muzikálu.

"Nějak se to zvládá, i když je čas neúprosný. Pořád se uklidňuju tím, že na Ples upírů je ještě spousta času na zkoušení. Myslím, že to bude naprosto v pohodě, ty scény se chytají celkem dobře, texty taky. Ono to půjde," míní.

S rodinným životem je to ovšem horší. "Na rodinu teď čas vůbec nemám. Teď jsem tak zasekaný v Praze, že jsem se dostal domů jenom na neděli, ale zase jsem musel hned zpátky, protože od pondělí se tady zkouší. Je to teď hodně kruté, myslím, že do Vánoc to bude katastrofa. Vlastně až spíš do půlky února, protože na začátku roku se bude zkoušet ještě víc a režisér a produkce na nás budou hodně tlačit," prozradil.

Žena ho vídala víc, když před vítězstvím v soutěži X Factor jezdil kamionem. "Bylo to tak, že když jsem jezdil kamionem, vídali mě míň, než když jsem nastoupil do divadel. To ale bylo ze začátku. Teď už je to fakt opačně. S kamionem jsem se aspoň sem tam doma objevil, i když jsem ráno třeba musel někam pokračovat. V Praze jsem celé týdny a podaří se mi přijet domů na jeden jediný den. Je to hodně málo, ale všichni to nějak musíme vydržet. Doma momentálně moc nepomůžu, aspoň jim přivezu nějaké dárky," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám