Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lásku budovali téměř pět let, než si byl herec Ryan Phillippe (42) jistý, že chce se svou mladičkou přítelkyní Paulinou Slagter (24) strávit zbytek života. Po deseti měsících od zásnub je ale všechno jinak, místo svatby se krásná absolventka práv dočkala kopaček.

S informací o překvapivém rozchodu jako první přišel server UsWeekly.com. Phillippe přitom ještě letos o své partnerce hovořil jako o úžasné. „Když ji lidé vidí, obvykle ji soudí, protože by mohla být modelka. Ona je ale absolventkou práv na Stanfordu,“ pyšnil se v létě svou nejen krásnou, ale i inteligentní přítelkyní Phillippe.

Herce z Velmi nebezpečných známostí, Tajemnství loňského léta, Osudového selhání či seriálu Tajnosti a lži od Pauliny dělilo osmnáct let. V předchozích vztazích dával obvykle přednost hereckým kolegyním. Jeho manželkou byla Reese Witherspoon, se kterou ho pojí dvě děti - Ava Elizabeth (17) a Deacon Reese (13). Poté randil ještě s herečkami Amandou Seyfried, Abbie Coprnish nebo Alexis Knapp. S tou má pětiletou dceru Kailani Merizalde Phillippe-Knapp.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám