Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Šárku Ullrichovou znají diváci z nováckého seriálu Ulice, kde ji nejčastěji vídáme coby usměvavou pekařku mezi šátečky a koblihami. Při natáčení dílů, které právě běží v televizi, ovšem Šárce do smíchu vůbec nebylo. Herečka se v důsledku několika přechozených nemocí "dopracovala" až k celkovému kolapsu organismu a před kamerou fungovala s vypětím veškerých sil.

"Nevím, jak přesně k tomu došlo, asi mi tělo dávalo nějaké varovné signály, ale nevěnovala jsem jim pozornost, a tak jsem to nechala dojít až tak daleko, že jsem zhubla skoro deset kilo a nebyla jsem schopná skoro ani mluvit, natož se pohybovat," popisuje herečka své nedávné zdravotní problémy.

"Když mě přijeli navštívit rodiče, úplně se mě lekli. A aby mi nějak pomohli, objednali mi dovážku celodenní zdravé výživy, protože já jsem si v tom stavu nebyla schopná v podstatě ani namazat chleba. Objednali mi program, který není na hubnutí, ale pro zdraví," prozrazuje.

A jelikož si Šárka vzala doporučení rodičů k srdci, mohou si pravidelní diváci Ulice během následujícího měsíce všimnout, že její seriálová Zuzana přibere ze dne na den pár kilo. Na díly, natočené před prázdninami, totiž co nevidět navážou ty, které se začaly točit v září, kdy už měla Šárka za sebou dva měsíce disciplinovaného stravování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám