Hlavní obsah
Článek

Dnes už je Helen Flanagan spokojenou maminky malé Matildy, ale před jejím narozením si prošla velkou krizí. Herečka trpěla takovými depresemi, že dokonce zvažovala sebevraždu.

Helen byla v letech 2000 - 2012 součástí nekonečného britského seriálu Coronation Street, pak ale kvůli záchvatům paniky natáčení opustila a zmizela do ústraní. Herečka, která se objevila i v sexy kalendáři, tehdy prožívala krizi, z níž ji dostalo až těhotenství.

„Trápily mě deprese, byla jsem na tom opravdu špatně,“ přiznala Helen, která dokonce podléhala představám, v nichž ukončila svůj život záměrnou autonehodou. Když ovšem zjistila, že s přítelem Scottem Sinclairem čekají miminko, konečně dostala nový smysl života. Její psychické potíže odezněly před 15 měsíci, kdy porodila Matildu, ale pro jistotu stále dochází na pravidelné lékařské kontroly.

Flanagan je připravena vrátit se do role Rosie Webster, již ztvárnila v 883 epizodách Coronation Street. Diváci se jí na obrazovkách opět dočkají počátkem příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám