Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno novozélandské herečky Lucy Lawless je pro mnohé dodnes neznámé, když se ale řekne Xena, jen málokomu se nic nevybaví. Ve stejnojmenném seriálu byla totiž v 90. letech ženským protipólem Herkula a všechny feministky světa se při pohledu na její sílu a bojovnost tetelily blahem. Dnes je její představitelce osmačtyřicet a po mnoha vlasových experimentech konečně objevila účes, který je pro ni jako stvořený!

Krátký sestřih, ve kterém má stále krásná herečka neuvěřitelný šmrnc, poprvé předvedla na nedávné promo akci v New Yorku k televizní sérii Ash vs Evil Dead. Ve velmi kladně hodnoceném seriálu Lawless ztvárňuje jednu z hlavních postav tajemné Ruby Knowby.

Lawless nechala vyniknout své žensky tvarované a 177 centimetrů vysoké postavě v decentních úzkých šatech ke kolenům s absencí výstřihu. Přes ramena měla ležérně přehozený kožený kabátek v barvě camel s výraznými knoflíky. Herečka ale hlavně po řadě pokusů a omylů konečně našla účes, u kterého by měla na čas zakotvit...

Reklama

Další články

Načítám