Hlavní obsah
Článek

Exmanželka Franka Sinatry a bývalka Woodyho Allena se musí vyrovnat s těžkou ztrátou. Herečka Mia Farrow (71) čelí už třetí rodinné ztrátě.

Herečka si Thaddeuse adoptovala v roce 1994 ze sirotčince v indické Kalkatě. Chlapec prodělal dětskou obrnu a pohyboval se s pomocí berlí nebo na invalidním vozíku. Ve středu havaroval v Connecticutu, kde byl převezen do nemocnice. Jeho zranění bohužel nebyla slučitelná se životem a o den později zemřel.

Herečka z legendárního thrilleru Rosemary má děťátko vždy toužila po početné rodině a svým čtyřem vlastním dětem adoptovala celkem jedenáct sourozenců. Thaddeus se stal součástí její rodiny v době, kdy po 13 letech ukončila vztah s režisérem Woodym Allenem, jemuž nyní nemůže přijít na jméno, protože se oženil s její adoptivní dcerou Soon-Yi Previn, již měl podle herečky jako nezletilou zneužívat.

Thaddeus je bohužel už třetím adoptovaným potomkem Farrow, který přišel o život. V roce 2000 zemřela Tam (†19) na selhání srdce, o osm let později se herečka musela rozloučit s dcerou Lark (†35), která podlehla AIDS.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám