Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tady opravdu jablko nespadlo daleko od stromu. Syn tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) jde neuvěřitelně do podoby otci Ladislavu Štaidlovi. A když se oba ještě nechají velmi podobně ostříhat a oblečou se do šedých sak, vypadá to skoro až komicky.

Artur Štaidl (27) s tátou a jeho partnerkou Míšou vyrazili na zahájení podzimní sezóny v restauraci v Kolovratech. "Patří to tady kamarádovi, takže jsem pozvání rád přijal. Neměl jsem ale tušení, že to bude tak ve velkém. A navíc i s médii," byl trochu vyděšený Štaidl, v rychlosti zapózoval se synem fotografům a zalezli do koutku k přátelům.

Výlet na okraj Prahy si neudělali jen oni, ale celá řada dalších známých tváří. Po hodně dlouhé době se objevil herec Jiří Krampol (85) na veřejnosti s manželkou, dlouholetou partnerku vyvedl i Patrik Hezucký. Jako dámskou jízdu pojaly mejdan Kateřina Kornová nebo Nela Slováková (34) s kamarádkami, pracovní povinnosti, tedy moderování, měli Bořek Slezáček (56) a Lenka Špillarová.

Reklama

Další články

Načítám