Hlavní obsah
Článek

Až bude Taylor Swift (34) hledat inspiraci pro songy o nešťastné lásce, může čerpat z vlastních bohatých zkušeností. Americká zpěvačka má po celém světě milióny obdivovatelů, ale letos jí to nevyšlo už s druhým slavným partnerem.

Taylor tvořila dokonalý páreček s nejlépe placeným DJ Calvinem Harrisem (40), ale v červnu dřívější hrdličky fanoušky překvapily rozchodem. Záhy se ukázalo, že na vině nejspíš nebude skotský fešák, protože zpěvačka byla záhy spatřena při něžnostech s hercem Tomem Hiddlestonem (35).

Jejich poměr ale zůstal na úrovní letního flirtu. Přestože Lokiho z Avengers představila i své rodině, po třech měsících randění je jejich láska u konce. Tomovi nepomohlo ani to, že na společné dovolené nosil triko, jímž Taylor okatě vyznával lásku.

Nový páreček si společný zájem médií příliš dlouho neužil. Zpěvačce totiž začalo vadit, že ji herec zneužívá pro svou vlastní publicitu. „Její přízeň si užíval a doufá, že ještě není vše ztraceno. Chtěl s ní být, protože je mimořádně populární, což mělo prospět i jeho kariéře,“ prozradil vševědoucí zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám