Hlavní obsah
Článek

Čtyřiatřicetiletá modelka, herečka a televizní hvězda Aída Yéspica je ve své domovině, ve Venezuele, velkou hvězdou. Činná je ale také v šoubyznysu italském, americkém a španělském. Růst její popularity se odvíjí od Aídiny účasti ve venezuelské soutěži krásy v roce 2002, kde zastupovala tamní stát Amazonas. Celkovou soutěž sice nevyhrála, ale stala se miláčkem médií a svou oblibu využila, co to jen šlo.

O rok později (2003) vycestovala za modelingem do Milána, kde se objevila na titulkách časopisů jako Maxim či GQ, neváhala se svléct do kalendářů a objevila se v reklamních kampaních či různých reality i dalších show na italských a španělských komerčních stanicích. I díky tomu ani dnes není její jméno v těchto zemích zcela neznámé, přestože se v roce 2013 přestěhovala do Ameriky. Tam také, konkrétně v Miami, vznikly snímky užité v článku.

Na nich je zachycena s přítelem a s osmiletým synem Aronem, kterého má s bývalým partnerem, italským fotbalistou Matteem Ferrarim. Láska s ním trvala dva roky. Její manželství s venezuelským právníkem Leonardem Gonzalesem netrvalo ani tak dlouho. Brali se v červenci 2012 a rozcházeli se v únoru následujícího roku. Měsíc nato již byla vídána s tehdy 57letým britským finančníkem Rogerem Jenkinsem.

Reklama

Další články

Načítám