Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůdná Brazilka Suzy Cortez (33) je pyšnou držitelkou titulu Miss BumBum Brazil, který je udělován v soutěži o nejkrásnější zadeček.

Suzy soutěž vyhrála loni a od té doby jí značně narostlo sebevědomí. Na sociálních sítích se chlubí nejen svým vítězným pozadím, ale i bujnými ňadry. Suzy je také jednou z nejvášnivějších fanynek fotbalové Barcelony.

Obdivuje zejména argentinskou hvězdu Lionela Messiho, v jehož dresu se s oblibou fotí téměř nahá. Ten si ji dokonce přidal na svou sociální síť, ale po důrazném upozornění žárlivé partnerky Antonelly si spoře oděnou latinskoamerickou krásku zablokoval.

Suzy Cortez však s provokacemi nepřestala a prosí slavného fotbalistu, aby jí svůj účet na sociální síti opět zpřístupnil. Dělá to ovšem poněkud svérázným způsobem, který by se fotbalistovi sice mohl líbit, ale jeho partnerka by nesměla nic vidět.

Suzy v ruce drží plakát se svou obnaženou fotkou a nápisem: Unblock me, Messi (odblokuj mě Messi), což je sice hodně žhavá prosba, ale pravděpodobně zůstane nevyslyšena. Messi by si to přeci jen s matkou svých dvou synů Antonellou nerad rozházel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám