Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Playmate Crystal Hefner (30) si kvůli děsivým zdravotním komplikacím musela nechat odstranit z prsů implantáty. Operace proběhla již v červnu, ale až nyní se manželka Hugha Hefnera (90) svěřila, co tomu předcházelo a proč tak musela bezodkladně učinit.

Podle výpovědi samotné Crystal, která si o padesát let staršího zakladatele Playboye brala v roce 2012, se její výplně staly toxické a postupně ji osm let ničily. Nyní si nechala svou přírodní velikost a je prý šťastnější než kdy předtím.

Její fanoušci přitom neměli tušení, čím si modelka prochází, pravidelně je totiž zásobovala svými fotografiemi, které měla v zásobě z dřívější doby. Crystal ovšem v úterý sdílela snímek z nemocničního lůžka s dlouhým šokujícím vyjádřením.

„Otrávily mě prsní implantáty. Intolerance na potraviny a nápoje, nevysvětlitelné bolesti zad, neustálá bolest krku a ramen, ztráta paměti, zastavený růst vlasů, silná únava, pálivá bolest močového měchýře, oslabená imunita, časté infekce a problémy se štítnou žlázou. Nejmírnější z těchto příznaků se objevily před několika lety. Ignorovala jsem je a ještě jsem žertovala, že asi už stárnu, když občas ztrácím paměť. Říkala jsem si, že jsem zlenivěla,“ napsala Crystal a dál pokračovala...

„Předtím, než se všechno začalo hroutit, jsem byla párkrát v týdnu v posilovně, pracovala jsem, fotila. Letos jsem ale měla dny, kdy jsem cítila takovou beznaděj, že jsem ani nezvládla vstát z postele. Život kolem mě utíkal a já nebyla jeho součástí. Lékaři mě vyšetřovali na všechno možné, diagnostikovali mi lymskou boreliózu, toxické plísně. Já ale začala pátrat a dočetla se i o příznacích otravy z prsních implantátů. Po nějakém čase se implantáty (silikonové i solné) rozpadají a ve vašem těle způsobují katastrofu. Jejich plášť se skládá nejen ze silikonu, ale i z dalších 40 toxických látek. Váš imunitní systém s nimi neustále bojuje a stává se zranitelnějším. Začíná se to dít zhruba 8 - 10 let od operace, ale některé pacientky mohou mít problémy dřív i později," odhalila.

„Mně je odstranil 15. června lékař Lu-Jean Feng. Podle mě nejlepší v zemi. Po operaci mi hned zmizela bolest ramen a krku a lépe se mi dýchalo. Ostatní přes noc nezmizí. Implantáty mi způsobovaly potíže 8 let, je jasné, že moje tělo se bude nějakou dobu zotavovat,“ varovala Hefner všechny ženy s implantáty, a aby pozorně naslouchaly svému tělu.

Reklama

Další články

Načítám