Hlavní obsah
Článek

V posledních dnech přinesla některá média zprávu, že se snad zhoršil zdravotní stav Medy Mládkové. Zejména kvůli problémům s pamětí prý byla známá mecenáška umění umístěna do ústavu. Obrátili jsme se na jejího blízkého přítele Jiřího Pospíšila, který je zároveň správcem její umělecké sbírky, abychom se dozvěděli, jak to s paní Medou je.

Zjistili jsme, že šestadevadesátiletá Mládková není hospitalizovaná, ale jako každý rok je na ozdravném pobytu. „Tentokráte v Resortu Šarlota, v minulých letech takto byla například ve Františkových Lázních,” vzkázal nám exministr spravedlnosti přímo z místa. Za měsíční péči tam údajně zákazníci platí až šedesát tisíc korun.

A jak dlouho se sběratelka umění v Posázaví zdrží? „Na konci tohoto nebo počátkem příštího týdne se paní Meda vrací do Prahy, záleží, kdy se pro návrat paní Meda sama rozhodne. Já sám jsem zde v resortu také, a to až do pátku příštího týdne. Takto to bylo koneckonců od počátku pobytu paní Medy v resortu plánováno. Takže autoři spekulací vědomě šíří nepravdy,” vyvrátil dohady exkluzivně pro Super.cz Jiří Pospíšil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám