Hlavní obsah
Článek

Herec známý z válečných snímků Zachraňte vojína Ryana či Černý jestřáb sestřelen Tom Sizemore byl v úterý zatčen kvůli podezření na domácí násilí, jehož se měl dopustit na své přítelkyni. Podle losangeleské policie mu prozatím byla udělena kauce ve výši 50 tisíc dolarů.

Policie zaznamenala několik volání na linku 911, kde hercova partnerka, jejíž identita zůstává utajena, křičela a prosila o pomoc. Čtyřiapadesátiletý herec, který má zároveň bohatou drogovou minulost, ji měl po hádce několikrát uhodit do obličeje a do hlavy. V roce 2003 jej z útoku a ublížení na těle obvinila i jeho tehdejší přítelkyně Heidi Fleiss, Sizemore následně strávil šest měsíců ve vězení.

Sizemore ztvárnil povětšinou vedlejší role v mnoha kasovních trhácích. Kromě zmiňovaných dvou snímků si zahrál například v Narozen 4. července, Kriminál, Bod zlomu, Pravdivá romance, Takoví normální zabijáci, Pearl Harbor, Red či Práskači. Herec byl jednou ženatý a v roce 2005 se stal otcem dvojčat (syny Jaggera a Jaydena má s tehdejší partnerkou Janelle McIntire).

Reklama

Další články

Načítám