Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě jsme vás exkluzivně informovali o tom, že se dva členové kapely O5 a Radeček během tří dnů oženili. Rok poté do toho praštil zpěvák kapely Tomáš Polák.

Sympatický frontman známé moravské kapely si za ženu vzal Řekyni Magdalenu Illiadisovou. „Byla to taková ta klasická velká řecká svatba jako ve filmu, přes sto hostů, pořád se tančily v kruhu ty jejich řecký tanečky,” popsal nám průběh jeden ze svatebčanů.

Svatba se uskutečnila minulý týden uprostřed Jeseníků. Veselka probíhala zcela mimo civilizaci v Tančírně v Račím údolí.

Po svatbě by spolu novomanželé chtěli trávit každou chviličku, ale nebudou na sebe mít příliš času. Odteď až do října má kapela diář nacpaný koncerty, kterých se vyšplhalo k sedmdesáti.

Na podzim pak odmítli skoro všechny koncertní nabídky, protože se zase zavřou do studia a budou pracovat na nových singlech. Jedním z nich bude další duet s jednou známou slovenskou zpěvačkou.

Členové kapely jsou nejen družní, ale i plodní. Kromě zmíněné svatby se dočkal šumperský band také přírůstků. Kytarista Radek Sekyra, kterému nikdo neřekne jinak než Radeček, se před dvěma týdny dočkal narození syna. Stejná radost před pár dny potkala Ondřeje Poláka, bratra frontmana Tomáše, který přivítal do rodiny rovněž syna - čtyřkilového Davida.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám